Tüm talep ve istekleriniz için satış ofislerimizden, çağrı merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Geri Dön

Sudan Alışveriş Çarşısı

Karmod 26.10.2022

Kabinlerimizle Sudan’da Çarşı kurduk

Karmod Kabinin en çok tercih edildiği kullanım yerlerinden biri de satış büfeleri. Sudan’ın başkenti Hartum’da 270x270 büfe kabinlerimizle alışveriş çarşısı kurduk. 20 adet yapı şehrin işlek merkezi meydanlarından birinde belirlenen yere konularak hizmete alındı. Bu güzel çarşıda hazırlanan 20 ayrı dükkânda satılan farklı ürünler her gün Hartumlular’la buluşuyor. Açık alanda kurulan çarşı alışveriş canlılığıyla adeta bir pazar yerini andırıyor. 

20 Dükkân Sadece 5 Günde Hazırlandı

Şehrin yeni uğrak yerlerinden olan çarşıda bulunan dükkânların tamamı sadece 5 gün gibi kısa bir sürede kurulum yapılarak kullanıma sunuldu. Bir yandan kurulum devam ederken diğer taraftan kurulum biten dükkânlara esnaf yerleşmeye başladı.

Satış büfesinde 270x270 ölçüden başlayarak 50m2’yi bulan ebatlarda farklı yapılar yer alıyor. Büfe kabinler yurt dışı taleplerde modüler kabin sisteminin verdiği avantajla demonte olarak hazırlanarak kolayca sevk ediliyor. Kullanım yerine ulaşan yapılar Karmod ekiplerince veya yerel kurulum ekiplerince kolayca montajlanarak hazır hale getiriliyor. Kurulum esnasında tüm malzemeler hazır sevk edildiğinden başka yapı malzemelerine ihtiyaç duyulmuyor.

Karmod büfe kabin uzun ömürlü kullanımdaki pratik yapı modeliyle avantajlara sahip. Öncelikle modüler kabin kolayca taşınabiliyor. Gerektiğinde yeri ve konumu değiştirilebiliyor. Modern gövdesiyle konulduğu her yerde çok az yer kaplıyor. İç mekânları özel planlanan kabinler her ölçüde maksimum ferah ortamlara sahip. Büfe ön camında yer alan penceredeki hareketli cam satışı oldukça kolaylaştırıyor. Açma ve kapaması çok pratik. Üstün yalıtımıyla sıcak iklim kullanımlarında serin iç ortamlar hazırlıyor. En soğuk havalara sahip iklim bölgelerinde çok kolay ısınıyor.

Kabin dükkânlar market, kafeterya, gazete bayi, ekmek satış büfesi, baharatçı, manav, terzi gibi çok farklı meslek kullanımlarına uygun özelliklere sahip.

Biz Sizi Arayalım

Büyük Projelerimiz