Tüm talep ve istekleriniz için satış ofislerimizden, çağrı merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Geri Dön

Nijerya Polisi Güvenlik Kabinleri

Karmod 26.10.2022

Nijerya Polisine Karmod Güvenlik Kabini

Dünyanın çok sayıda ülkesinde güvenlik kabini olarak kullanılan Karmod yapıları şimdi de Nijerya Polisince tercih edildi. Proje kapsamında üretilen 12 ayrı bekçi kulübesi Nijerya’ya gönderildi. Kabinler ülke polis gücünce başkent Abuja’da oluşturulan 12 ayrı polis güvenlik kontrol noktasında kullanılmaya başlandı.

Güvenlik kabinleri Nijerya Polis Gücü (Nigeria Police Force) genel merkezine de yerleştirildi. Merkezin güvenlik korumasını gerçekleştirecek polisler bu kabinlerde görev alıyor. Modüler polyester kabin modelinin kullanıldığı yapılar CTP teknolojisiyle Karmod modern tesislerinde ön üretim gerçekleştirildi. Nijerya polisinin kullanacağı güvenlik kabinlerinde iki ayrı ölçü tercih edildi. 270x270 güvenlik kabinleri genel müdürlükle beraber şehrin işlek meydanlarına yerleştirildi. Diğer ölçüdeki 150x215 bekçi kulübeleri ise Abuja’nın banliyölerinde kullanılacak.

Polyester kabin modeliyle kullanıma hazır konseptte üretilen bekçi kulübeleri güvenlik alanlarında en fazla tercih edilen yapı modeli. Karmod güvenlik kabinlerinin duvar ve çatı panelleri modern hatta yüksek yalıtımlı olarak üretiliyor. Özel kalıplar kullanılarak gerçekleştirilen üretimde polyester ve jelkotla beraber panellere mukavemet kazandıran cam elyaf serimi yapılıyor. Paneller arasına otomasyonla tam yoğunlukta poliüretan madde enjekte edilerek panel yalıtımları artırılıyor. Paneller yapı modeline özel hazırlanmış fırın sisteminde ısıl işleme tabi tutularak dayanımı yükseltiliyor. Karmod’a özgü bu özel fırında hammadde tepkimeleri sıfırlanarak kabin panel mukavemeti en iyi seviyeye getiriliyor.

Otuza yakın farklı büyüklükte kullanıma hazır yapıların üretildiği polyester kabin dış estetiğinin yanı sıra iç kullanım konforuyla da öne çıkıyor. Üç yönde yer alan geniş açı açıklığındaki pencereleri güvenlik noktalarında gözetleme ve seyir konforu sunuyor. 

Biz Sizi Arayalım

Büyük Projelerimiz