Tüm talep ve istekleriniz için satış ofislerimizden, çağrı merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Geri Dön

Manchester United Stor Satış Mağazaları

Karmod 25.10.2022

Bugün Old Traford stadındayız

Karmod Kabin, sektördeki liderliğiyle dev markaların tercihi olmayı sürdürüyor. Dünyanın önde gelen futbol kulüplerinden İngiliz devi Manchester United bilet satış ve markalı ürün stor satış mağazaları için Karmod’u seçti. Proje kapsamında üretilen 12 adet satış kabini Kulübün Old Traford stadının çevresine yerleştirildi. 215x215 Polyester Kabin ve 215x270 Polyester Kabin modellerinin kullanıldığı yapılarda kulüben kombine kart ve bilet satışlarıyla beraber markalı ürünleri sergileniyor.

Manchester United kulübünün bilet ve kurumsal ürün satış yapılarında CTP polyester kabin modeli kullanıldı. Uzun ömürlü kullanım ve yalıtım üstünlüklerinin yanı sıra Karmod CTP kabin kurumsal konsept uygulamalarına elverişli modeliyle öne çıkıyor. Yapı dışı kurumsal renklerde boyanabiliyor veya daha sonradan dijital folyo kaplama uygulaması gerçekleştirerek kurumsal kimliğe kolayca kavuşturulabiliyor. Bu proje için üretilen 12 ürünün tamamı Manchester United futbol kulübünün kurumsal kimliğine özel uygulamalarla hazırlandı. Dijital uygulamalar sonrası kabinler kurumsal kimliğin bir parçası haline gelerek statla bütünleşti. Kullanıma hazır sevk edilerek aynı gün hizmete alındı.

En iyilerin tercihi Karmod Kabin

Kabin iç panellerine forma, atkı, bere gibi markalı ürünlerin sergileneceği şekilde özel raf uygulaması yapıldı. Ön pencerede yer alan hareketli satış camından kurumsal ürünler çok kolay şekilde taraftarla buluşuyor. Hizmet sonrası kapamayı kolaylaştırmak için yapılara özel panjur uygulaması yapıldı.

CTP polyester kabin dış yapı estetiğiyle konulduğu her yerde modern mimariyle bütünleşiyor. Özel mukavemetli çok az yer kaplayan panelleriyle en küçük yapılarda bile iç mekânda ferah ortamların hazırlanmasına katkı sağlıyor. Uzun yıllar boya bakım gerektirmeden ilk günkü canlılığını koruyor. Yalıtım üstünlüğüyle sıcak veya soğuk kullanım yerlerinin tamamında iklimlendirme kolaylığı sağlıyor. İklimlendirme en az enerji kullanımıyla kolayca gerçekleştiriliyor.

Biz Sizi Arayalım

Büyük Projelerimiz