Tüm talep ve istekleriniz için satış ofislerimizden, çağrı merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Geri Dön

Flixbus Otobüs işletmesi bilet satış kabini

Karmod 26.10.2022

Avrupa Lideri Flixbus Otobüs Işletmesinin Bilet Satış Kabini Karmod

Karmod kabin, yolcu taşımacılığında Avrupa’nın lider markası Flixbus firmasının tercihi oldu. Flixbus’a özel üretim yaptığımız kabin Avrupa genelinde otobüsle yolcu taşımacılığı yapan firmanın bilet satış noktasında kullanılacak. 215x270 cm büfe kabinin tercih gördüğü proje kapsamında ilk ürün Fransa’nın başkenti Paris’de bir meydana yerleştirildi. Firmanın kurumsal konseptiyle kaplanarak görünürlüğü artırılan bilet satış kabini aynı gün hizmete alındı.

CTP polyester kabin modeliyle üretilen bilet satış kabini Flixbus’ın müşterilerine hizmette yeni bir deneyim oluşturacak. 20 farklı Avrupa ülkesinde 1000 ayrı noktaya sefer düzenleyen firma müşterilerine her mecrada kolay ulaşabilmeyi hedefliyor. Modern şehir mimarisine uyumlu, kurumsal kimlik uygulamalarına kolaylık sağlayan Karmod kabin Flixbus’un müşterilerine ulaşımını da kolaylaştıracak. Karmod kabin minimum yer kaplayan pratik yapı modeliyle şehir meydanlarında, cadde üzerlerinde her yere kolaylıkla yerleştirilebiliyor. İstendiğinde mobil özelliğin verdiği kolaylıkla hizmet yeri değiştirilebiliyor.

Firma için hazırlanan bu özel bilet satış kabininin dışı tamamıyla Flixbus kurumsal kimliğiyle kaplandı. Bu yönüyle Karmod kabin markaya reklam mecra olarak da hizmet verecek. Bilet satış kabininin açma ve kapaması da çok pratik. Ön ana satış penceresiyle yapının iki yan cephesinde yer alan pencerelere panjur sistemi uygulandı. Amortisörlü sistemle çalışan bu panjurlarla büfenin açılıp kapatılması güvenli bir şekilde pratik olarak gerçekleştiriliyor. Kabine özel alt kısma forkliftle taşıma aparatı da yerleştirildi. Bu aparat yardımıyla yapının istendiğinde farklı satış noktalarına transferi kolaylıkla yapılabiliyor.

Biz Sizi Arayalım

Büyük Projelerimiz