Tüm talep ve istekleriniz için satış ofislerimizden, çağrı merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Geri Dön

BM Barış Gücü Askeri Kamp Projesi

Karmod 24.10.2022

Bm Barış Gücü’ne Nijerya'da Askeri Kamp Kurduk

Karmod kabin farklı kullanım alanlarında tercih görmeye devam ediyor. Dünyanın en büyük katılımlı uluslararası örgütlerinden Birleşmiş Milletler (BM) bünyesindeki BM Barış Gücü için askeri kamp kurduk. BM Barış Gücünün kullanımına özel hazırlanan kabin askeri kamp yapıları Batı Afrika ülkelerinden Nijerya’nın başkenti Abuja’da kurulum yapıldı.

390x1110 ebatlarında geniş kabin modelinin kullanıldığı proje kapsamında her biri 43m2’lik 18 ayrı yapı üretildi. Karmod ’un modern kabin üretim tesislerinde demonte modüler sistemle ön imalatı gerçekleştirilen yapılar deniz yolu konteyner taşımacılığı ile Lagos limanına ulaştırıldı. Lagos’tan karayoluyla Abuja’daki proje alanına ulaştırılan yapılar aynı gün orada hazır edilen Karmod ekiplerince kuruluma başlandı. Tamamıyla Türkiye’den giden yapı malzemeleriyle kurulum yapılan kabinler 28 gün gibi kısa bir sürede BM Barış Gücünün kullanımına sunuldu.

Kamp Kabini Kurulumu

CTP polyester kabin modeliyle inşa edilen askeri kampın toplam yapı büyüklüğü 774m2 olup en az on yıl süresince BM Barış Gücünce kullanılacak. Karmod yapıları modern tesislerde kabin üretimine özel tasarlanmış teknolojik bant hattında üretiliyor. Tam demonte modüler kabin sistemine sahip yapılarımız dünyanın her bölgesine her türlü nakliye şartlarında kolayca taşınabiliyor. Başka yapı malzemelerine ihtiyaç duyulmadan Karmod ekiplerince kısa sürede kurulumla kullanıma hazır hale getiriliyor. Standartlaştırılmış duvar ve çatı panelleriyle kabin yapılarımız kullanım yerinde sadece iki kişilik ekiple hızlıca kurulabiliyor. Kurulum yerinde pratik yapı modeliyle vinç gibi araçlara ihtiyaç duyulmuyor. Bu avantajıyla zorlu saha şartlarında kurulum kolaylığı sağlıyor.

Biz Sizi Arayalım

Büyük Projelerimiz